Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca a la Seu la campanya 'Dissabtes tarda obrim per a tu'

Arrenca a la Seu la campanya 'Dissabtes tarda obrim per a tu'

L'Ajuntament vol visualitzar els comerços de la ciutat que romanen actius després del migdia i premiarà les compres dels clients en aquest horari. La promoció començarà el 8 d'abril i continuarà fins a l'1 de juliol

Presentació de la campanya 'Dissabtes tarda obrim per a tu'
Presentació de la campanya 'Dissabtes tarda obrim per a tu'
28/03/2017 17:50

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat aquest dimarts als comerciants de la ciutat la campanya 'Dissabte tarda obrim per a tu'. A partir del 8 d'abril i fins a l'1 de juliol vinent, des del consistori es donarà a conèixer els establiments que estan actius al llarg d'aquest dia de la setmana, en l'horari de després del migdia, i premiarà les compres dels clients que s'hi apropen en aquest període.

La proposta l'ha explicat, a l'Espai Ermengol, la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font, que ha avançat que es vol posar l'accent en el fet que "els dissabtes als comerços de la Seu es pot trobar pràcticament de tot", amb l'objectiu de potenciar les compres a la ciutat mateix i evitar que els veïns hagin de marxar a Andorra o bé a d'altres nuclis comercials més allunyats. Font matisa que l'objectiu d'aquesta campanya és "simplement que la gent sàpiga quins comerços obren els dissabtes a la tarda" i incentivar que n'hi hagi més que hi apostin; sempre respectant el fet que a la ciutat, atesa la singularitat del doble mercat setmanal, "hi ha establiments que valoren que els val la pena obrir, i n'hi ha que no", tal com ja s'ha reflectit en la resposta a campanyes anteriors semblants.

La nova proposta, a banda de fer visible l'oferta existent, premiarà la fidelitat dels clients amb un obsequi: una bossa de compra de tela, de color cru, amb el logotip del rosetó amb el qual es promociona actualment la ciutat. Per una compra mínima de 100 euros -ja sigui amb una sola compra o bé amb diversos tiquets-, els usuaris podran recollir la bossa a l'Espai Ermengol, al carrer major número 8. L'única condició és que totes aquestes compres s'hagin fet en dissabte a la tarda.

A la promoció s'hi poden adherir tots els comerços que ja obrin actualment en aquest horari o bé que ho vulguin fer mentre duri la campanya. Els locals hauran de tenir visible a l'entrada l'adhesiu que els acredita com a membres adherits, com també segellar els tiquets als clients per al posterior obsequi. En queden exclosos els negocis de franquícia, com ara benzineres, grans superfícies o bé botigues d'una marca concreta. Per sumar-s'hi, cal enviar un missatge al correu o bé trucar al telèfon 973353057.

Mostrar formulari de contacte