Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca el Casal Municipal d'Estiu 2017 de la Seu d'Urgell

Arrenca el Casal Municipal d'Estiu 2017 de la Seu d'Urgell

Més de 40 nens i nenes participen en el primer torn setmanal. Els infants practicaran activitats esportives, aniran a la piscina i faran tallers, excursions i acampades, entre d'altres

Inici del Casal d'Estiu Municipal de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
Inici del Casal d'Estiu Municipal de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
03/07/2017 18:11

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell ha arrencat aquest dilluns amb la participació de més de 40 nens i nenes, que gaudiran de moltes activitats, tant culturals com de lleure. Els infants practicaran piragüisme, es remullaran a la piscina, visitaran exposicions i instal·lacions culturals, faran excursions i acampades, participaran en tallers de manualitats i es divertiran fent jocs, entre moltes altres propostes lúdiques.

Els joves que han iniciat el casal han rebut durant la primera jornada la visita de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora d'Infància, Sílvia Iscla, que els han fet arribar el desig que es diverteixin. Alhora, Batalla i Iscla han encoratjat els monitors i monitores perquè facin amb il·lusió la tasca de fer gaudir els infants d’una oferta d’activitats "que té garantia de qualitat".

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu ofereix enguany com a novetat la possibilitat de fer torns setmanals al llarg dels mesos de juliol i agost. Els torns són del 2 al 7 de juliol; del 10 al 14 de juliol; del 17 al 21 de juliol; del 24 al 28 de juliol; del 31 de juliol al 4 d’agost; del 7 a l’11 d’agost; del 14 al 18 d’agost, i del 21 al 25 d’agost.

Mostrar formulari de contacte