Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca la temporada 2008-2009 de COMRàdio a RàdioSeu

Arrenca la temporada 2008-2009 de COMRàdio a RàdioSeu

La graella es renova i es rejoveneix amb el nou magazin matinal que dirigeix i presenta Jordi Duran i el retorn de Sergi Mas als micròfons de la COM

Equip COMRàdio 2008-2009
Equip COMRàdio 2008-2009
03/09/2008 10:11

COMRàdio ha estrenat aquest dilluns, 1 de setembre, la nova programació de la temporada 2008-2009.  Recordem que RàdioSeu connecta amb COMRàdio de dilluns a divendres, de les 9 de la nit a les 11 del matí, i de les 2 del migdia a les 5 de la tarda. Els caps de setmana la nostra emissora emet programació pròpia el dissabte, de les 10 del matí a les dues del migdia.

Jordi Duran, la nova veu dels matins de la COM

El nou magazín matinal “EL DIA DE LA COM”, dirigit i presentat pel periodista Jordi Duran, s’emetrà de dilluns a divendres de 7 a 14h. Segons Duran, amb aquest programa “volem explicar les coses evitant els tremendismes i la sacrosanta cultura de la queixa. Penso que en una societat moderna i madura com la nostra els mitjans de comunicació hem de saber anar més enllà de l'espectacle de l'estirabot proposant debat i interlocució responsable. Pretenem fer uns matins rigorosos però plens d'optimisme i sentit de l'humor. Fugint d'excessius aires de transcendència, però evitant també amb la mateixa empenta la frivolització i el "ji-ji ja-ja"que ho empastifa tot des de fa temps”.

“EL DIA DE LA COM” recuperarà la tertúlia d’actualitat amb comentaristes de primera fila i comptarà, a més, amb els inclassificables experiments de Juan Carlos Ortega, les cançons tunejades de Víctor Estévez, el Víctor d’OT, i la música de l'ideòleg de "La Casa Azul", Guille Milkiway, entre altres.
Jordi Duran i Padrós (Badalona, 1963) és un radiofonista experimentat que ha treballat a COMRàdio en diverses etapes. Últimament era el director del magazín de tarda. També ha treballat a Catalunya Ràdio, als Serveis Informatius, a Ona Catalana, on va assumir la direcció de continguts, i a Ràdio Ciutat de Badalona, l’emissora municipal de la seva ciutat, on va fer les seves primeres passes a la ràdio.

Sergi Mas retorna a COMRàdio

El periodista Sergi Mas (Barcelona, 1964) torna a la COM per presentar el programa esportiu "QUÈ HAS DINAT?". El programa s'emetrà de 15 a 16 h de dilluns a divendres. "QUÈ HAS DINAT?" es farà ressò de l'actualitat esportiva de la jornada. Per poder fer-ho, comptarà amb tota la redacció esportiva de la COM.

"Faré un programa d'esports aplicant a la ràdio formats i ritmes televisius i posant, sobretot, especial atenció a altres esports mal dits minoritaris. No només es viu de Barça i Espanyol; hi ha jovent per tot Catalunya que es passa moltes hores entrenant esports als quals els diaris només hi dediquen tres línies i entenc que no és just. És una barbaritat i una injustícia, a banda d'avorrit, dedicar 50 minuts a parlar de Ronaldinho i tan només 20 segons a l'hoquei herba. Al "Què has dinat?" ho demostrarem".

Sergi Mas ja havia treballat a Ràdio Sabadell i a COMRàdio, on va dirigir i presentar el programa “El telèfon del Mas”, A banda de la seva experiència a nombrosos programes de ràdio i televisió, Sergi Mas és guionista, actor, presentador, articulista, i té al seu poder tres premis Ondas: "Arús con leche" a Cadena Rato (1990); "La cosa nostra" a TV3 (2000) i "Polònia" a TV3 (2007), així com el Premi de Periodisme esportiu concedit per la Generalitat de Catalunya pel seu llibre "Anuari del futbol català".

Accentuar l’esperit municipalista per servir millor al món local


La nova graella de COMRàdio comporta un creixement de la participació de les emissores municipals que produiran el 25% de la nova programació. D’aquesta manera s’accentua l’esperit municipalista amb propostes pensades per servir millor a la ràdio local.

L’exemple més rellevant és el programa “EXTRARRADI” amb Olga Vallejo (16 a 19h) que s’emetrà des de Ràdio Ciutat de Badalona. Continua la coproducció amb Mataró Ràdio del programa “COM LLEVAR-SE”, conduït per Ivan Llensa i David Gelonch (5 a 7h), que ja va sortir a les ones durant la temporada anterior.

I als caps de setmana també s’incorpora la realització del programa “ICULT.COM”, amb Lluís Montserrat, des de Ràdio Vilafranca, “BAD MUSIC” conduït per Sònia Narváez i José Luís Martín, des de Ràdio l’Hospitalet, “MUSICA PUNT CAT”, amb Agustí Sansalvador, des de Ràdio Manlleu, “FES NATURA”, amb Ariadna Castillo, des de El Prat Ràdio, a més del clàssic “JAZZ FM”, des de Ràdio Municipal de Terrassa.

Paral•lelament, s’incrementen els espais informatius produïts amb notícies de proximitat de les emissores municipals: “COMRADIO-NOTICIES EN XARXA”, conduït per Lluís Mata, s’emet per la Xarxa d’Emissores Municipals a la mateixa hora (14.30 a 15h) que el “COMRÀDIO-ÀREA BARCELONA”, amb Vanessa Raja, s’emet per Freqüència Barcelona, i el “COMRÀDIO-ÀREA GIRONA”, conduït per Sònia Tubert, per Freqüència Girona.

Així mateix, a mitjanit s’obre un nou espai informatiu diari “COMRÀDIO-NOTICIES”, amb Manuel Carvajal, seguit de l’espai “L’ENTREVISTA”, amb la participació de destacats periodistes com Pere Ferreres, Montse Prat, Xavier Vinader i Victor Batallé, entre altres. Una altra novetat de la graella arriba amb el programa “BUDA CLUB”, conduït en directe per Jaume Escala de 1 a 5 de la matinada.

Alguns dels espais més veterans de la COM continuen a la nova temporada però amb horaris diferents. És el cas de la tertúlia “LA NIT”, amb Ramon Miravitllas que s’emet de 22 a 23h o “TAL COM SOM”, de Jordi Sacristán, que s’ofereix de 21 a 22h. A partir de les 23h COMRàdio enceta un temps per la cultura, en el seu sentit més ampli, dins el programa “ICULT.COM”, realitzat per Anna Pérez Pagès. Un altre canvi dins la graella és “DIGUES COM” amb Miquel Giménez que s’emet de 20 a 20.30h i el programa de solidaritat “TOTSXTOTS”, presentat per Oriol Puig i Susanna Huguet, i dirigit per Siscu Baiges que passa de 20.30 a 21h.

Pel que fa als caps de setmana, segueixen espais com “SERENDÍPIA”, dirigit i presentat per Clara Sánchez-Castro, “DE BOCA EN BOCA”, amb Jordi Estadella, “AQUELL DIA”, realitzat per Ramon Muntaner i Ferran Mascarell, “CALIDOSCOPI”, dirigit per Lluis Marrasé, i “MÉS ENLLÀ DE LA VINYETA”, amb Joan Costa i Jordi Tabernero, sense oblidar les retransmissions esportives del Barça, amb Jordi Pons, i de l’Espanyol, amb Eduard Cabré, al “COM ESPORTS COMPETICIÓ”, que diumenge a la tarda presenta Joan Batllori. Així mateix s’incorporen el programa “RETRATS”, conduït per Judit Porta, i “EL MILLOR DE CADA CASA”, amb Pilar Armengol.

Mostrar formulari de contacte