Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca una nova edició del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Arrenca una nova edició del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Alumnes de 4t d'ESO del Col.legi La Salle de la Seu compartiran activitats amb els avis de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital Enguany hi participaran un total de 39 joves, que duran a terme quatre trobades amb els padrins

La Salle - Tots som joves, tots som grans 2014
La Salle - Tots som joves, tots som grans 2014
30/10/2014 17:25

La primera trobada de la quarta edició del projecte 'Tots som joves, tots som grans', en què avis de la Llar Sant Josep i la Fundació Sant Hospital coneixen i fan diverses activitats amb els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell, es durà a terme aquest divendres. La iniciativa se centra en l'aprenentatge i el servei.

El programa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i els Serveis Educatius. Durant aquests dies les entitats col·laboradores estan impartint xerrades als alumnes, en el marc de les dinàmiques que engloben la fase de l'aprenentatge. El projecte es treballa dins el currículum de les assignatures de Religió i Educació ètico-cívica.

Un total de 39 voluntaris de 4t d'ESO participaran en la fase de servei: 15 dels estudiants visitaran l'hospital, mentre que la resta (24) aniran a la Llar Sant Josep. En aquesta primera trobada es faran accions relacionades amb el treball de la memòria, l'activitat física i l'estimulació, entre d'altres. Es pretèn que els alumnes no siguin simples observadors, sinó agents actius, ajudant, proporcionant conversa o interactuant.

El projecte, que comptarà amb quatre trobades, és una aposta del Col·legi La Salle "per un programa ja consolidat, que té com a objectiu principal treballar amb el jovent valors com l'empatia, l'escolta activa, el desenvolupament cívic, ètic, personal i social". El centre també planteja "potenciar i valorar la coordinació i implicació de totes les entitats que hi participen".

Mostrar formulari de contacte