Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenquen a l'Alt Urgell les caminades guiades dels dimecres d'agost

Arrenquen a l'Alt Urgell les caminades guiades dels dimecres d'agost

La primera proposta és una visita al Castellot d’Ars i a l'església romànica de Sant Martí L'activitat és gratuïta i per participar-hi cal apuntar-se a l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal o a l'Espai Ermengol de la Seu

Ars - Campanar
Ars - Campanar
05/08/2013 09:46

Demà passat, 7 d’agost, començarà novament el cicle de caminades “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell” amb quatre propostes que volen donar a conèixer diversos elements patrimonials de la comarca.

La primera opció és una sortida guiada al poble d’Ars, on es visitarà l’església romànica de Sant Martí, del segle XI, amb el seu cèlebre campanar rodó. També es podran veure les restes de l’antic castell que dominava la població, el qual és conegut popularment com el castellot de la Seca.

El cicle “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell” és una proposta que pretén agermanar la pràctica del senderisme amb el coneixement del patrimoni comarcal. Va dirigida a aquelles persones que fan vacances, ja sigui veïns de la comarca o visitants que han vingut a fer turisme.

Les visites són guiades per tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, coneixedors del territori i de la seva història. L'activitat és gratuïta i per participar-hi només cal apuntar-se a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (973 35 31 12) o a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell (973 35 15 11).

Mostrar formulari de contacte