Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arriba al Teatre Guiu de la Seu d'Urgell la comèdia 'Manyac, manyac'

Arriba al Teatre Guiu de la Seu d'Urgell la comèdia 'Manyac, manyac'

L'obra es podrà veure aquest dijous, 16 d'abril, a les 22 hores Pep Vila, component del grup Els Joglars, proposa una comèdia àcida sobre la infantesa

Teatre 'Manyac, manyac'
Teatre 'Manyac, manyac'
15/04/2015 18:13

El Teatre Guiu de la Seu d'Urgell acollirà aquest dijous, 16 d'abril, a les deu de la nit, la representació de l'obra Manyac, Manyac, una comèdia àcida sobre la infantesa centrada en el monòleg punyent d'un home vestit de nen (o un nen en el cos d'un home) que explica els seus descobriments, que no acaba d'entendre.

Manyac, Manyac és l'adaptació d'Enfantillages, del dramaturg francès Raymon Crousse. L'obra l'han construïda a quatre mans l'actor Pep Vila i el director Pere Puig, traslladant la història del text original a un petit poble de la Catalunya dels anys seixanta.

Pep Vila, com a únic intèrpret, recrea les aventures del protagonista, amb un munt de personatges que conviuen i conformen el dia a dia del nen, com l'inseparable amic Marcel, el carnisser o el mossèn. Amb un humor crític i satíric, l'actor trasllada el públic a una època i un lloc on l'obediència i la disciplina de la moral cristiana marcava el dia a dia de la gent.

L'actor Pep Vila -component del grup Els joglars entre 1999 i 2007- ha participat en els espectacles Daaalí (1999), La trilogia Ubú president, La increïble història de Dr. Floid i Mister Pla (2001), El retablo de las maravillas (2004) i En un lugar de Manhattan (2005). L'obra que portarà a la Seu també l'ha representat a Girona (Festival Temporada Alta), Bescanó, Igualada, Figueres, Tarragona i Torroella de Montgrí.

Mostrar formulari de contacte