Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arriben 600 noves dosis del vaccí contra la COVID-19 a l'Alt Pirineu i Aran

Arriben 600 noves dosis del vaccí contra la COVID-19 a l'Alt Pirineu i Aran

Aquest començament de setmana es distribuiran entre els professionals de les residències de la Seu i Tremp i entre els usuaris dels centres assistencials d'Oliana, Bellver de Cerdanya, la Pobla de Segur i Vielha

Mònica Montoliu, Coordinadora d’Infermeria a la residència de l'FSH, rep el vaccí contra la COVID-19 (Foto: Fundació Sant Hospital)
Mònica Montoliu, Coordinadora d’Infermeria a la residència de l'FSH, rep el vaccí contra la COVID-19 (Foto: Fundació Sant Hospital)
04/01/2021 14:30

Aquest dilluns han arribat 600 noves dosis del vaccí contra la COVID-19 a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. A partir d'aquest dimarts, es preveu administrar-les, entre d'altres, als professionals dels dos centres sociosanitaris de la Seu d'Urgell, que són la Residència de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, com també als treballadors de la Residència Fiella de Tremp.

Aquesta setmana també es preveu continuar amb la vacunació de residents de centres de gent gran. Concretament, es farà als complexos sociosanitaris existents a Oliana, Bellver de Cerdanya, la Pobla de Segur i Vielha. Alhora, és previst que dijous arribi una nova remesa de la vacuna. Per a les primeres actuacions s'ha prioritzat els grups poblacionals de més risc, com són els usuaris de residències, segons ha informat el Departament de Salut.

L'objectiu de cara als propers dies és accelerar el ritme de la campanya de vacunació, després que la quantitat de dosis administrades dels primers dies ha estat força per sota del que es preveia inicialment.

Un miler de noves dosis a la regió de Lleida

Salut també ha informat que, simultàniament, aquest dilluns també han arribat 1.050 noves dosis a la regió sanitària de Lleida. D'aquesta quantitat, la meitat se subministraran en residències i l'altra meitat en centres sociosanitaris, concretament a Arbeca, Juneda, Lleida, Puigverd de Lleida, Almacelles i Vilanova de la Barca. També s'hi inclourà els professionals de l'Atenció Primària i de la xarxa hospitalària.

Mostrar formulari de contacte