Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ASAJA lamenta que el Govern "segueix perjudicant la ramaderia" en mantenir l'alliberament d'óssos al Pirineu

ASAJA lamenta que el Govern "segueix perjudicant la ramaderia" en mantenir l'alliberament d'óssos al Pirineu

L'organització agrària expressa la "preocupació" pel futur del sector al Pirineu i critiquen que el director de Medi Natural "culpabilitzi els ramaders" dels atacs contra el bestiar

Enganxines per reivindicar la retirada dels óssos, a les oficines del PN Alt Pirineu (Foto: ACN)
Enganxines per reivindicar la retirada dels óssos, a les oficines del PN Alt Pirineu (Foto: ACN)
17/09/2018 14:15

El sindicat ASAJA Lleida ha criticat la decisió de la Generalitat de Catalunya de mantenir intacta la presència de l'ós a l'Alt Pirineu, expressada aquest divendres passat pel director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, en una roda de premsa que es va dur a terme a Barcelona.

En representació dels ramaders pirinencs, l'organització agrària ha expressat públicament la seva "preocupació" per aquesta decisió que, asseguren, "perjudica seriosament el sector ramader". ASAJA es mostra especialment indignat amb Miralles, a qui acusen de "culpabilitzar als ramaders dels atacs de l’ós" pel fet de voler seguint dur a terme l'activitat tradicional de ramaderia extensiva i negar-se a acollir-se al programa d'agrupament de ramats.

El sindicat ha "lamentat" la decisió de la Generalitat de mantenir l’ós i seguir perjudicant la ramaderia”. En aquest sentit, el portaveu d'ASAJA ha convidat el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural "a compartir totes les nits de l’any en plena muntanya amb les vaques, perquè sàpiga en primera persona que és la ramaderia extensiva d’aquest país”.

Mostrar formulari de contacte