Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ASAJA tindrà a partir d'ara una delegació al Pallars Sobirà

ASAJA tindrà a partir d'ara una delegació al Pallars Sobirà

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la importància d’atansar els serveis de l'entitat als agricultors de la zona

21/01/2015 14:31

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimarts en la presentació de la delegació comarcal de l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA) al Pallars Sobirà, que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort. A l’acte també hi han assistit el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, i el president de l'entitat, Pere Roqué.

Reñé ha manifestat la seva satisfacció per participar a la presentació de la nova delegació comarcal d’ASAJA i poder “atansar un servei més als ciutadans d’una comarca on la ramaderia és un sector important”. Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, ha explicat que l’obertura d’aquesta nova oficina permetrà donar per primer cop el servei a la comarca i que “forma part de la vocació del Consell Comarcal d’atansar el màxim possible les institucions als ciutadans”.

En aquest sentit, el president d’ASAJA, Pere Roqué, s’ha mostrat molt il·lusionat de poder donar servei al Pallars Sobirà. Roqué ha manifestat que l’obertura de la delegació de Tremp, ara fa dos anys, va ser “un primer pas” que ara es consolida amb l’oficina de Sort.

Delegació ubicada a l'Oficina Comarcal de Turisme de Sort

La nova delegació, que se situarà a l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort, obrirà inicialment els dimarts, coincidint amb el mercat setmanal de Sort. Aquesta és una data assenyalada a la comarca, ja que molts ciutadans del Pallars Sobirà visiten Sort el dimarts aprofitant que és dia de mercat.

L’obertura d’aquesta nova delegació de l’ASAJA al Pallars Sobirà permetrà els veïns i veïnes del Sobirà, i en especial els ramaders, fer els seus tràmits sense haver de desplaçar-se. Fins ara, l’oficina més propera de què disposaven era la de Tremp. El servei serà atès per una tècnica d’ASAJA que es desplaçarà cada dimarts a Sort des de la delegació de Tremp.

Mostrar formulari de contacte