Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Augmenten les intervencions de tabac i divises el primer semestre de l'any

Augmenten les intervencions de tabac i divises el primer semestre de l'any

En sis mesos s'ha decomissat prop de 150.000 paquets i més d'1.400.000 euros en metàl·lic, unes xifres properes a les de tot el 2015. Inma Manso s'ha reunit amb els responsables de la Guàrdia Civil a la Seu

Inma Manso, en una reunió amb la Guàrdia Civil a la Seu
Inma Manso, en una reunió amb la Guàrdia Civil a la Seu
25/07/2016 18:25

La Companyia de la Guàrdia Civil de la Seu d’Urgell ha intervingut un total de 149.844 paquets de tabac de contraban durant el primer semestre d’aquest any, xifra que representa el 76,3% de capsetes respecte de les 198.408 intervingudes durant tot l’any 2015.

Pel que fa a quantitats de diners comissats, en aplicació de la normativa vigent en matèria de prevenció del blanqueig de capitals, en la primera meitat del 2016 s'ha incautat 1.411.697 euros, xifra que ja quasi iguala la de tot l'any passat ja que representa el 93% del total del 2015. Bona part de les intervencions es fan a la duana de la Farga de Moles o al seu entorn.

Aquestes dades les ha facilitat avui la subdelegada de l'Estat a Lleida, Inma Manso, després que aquest dilluns ha mantingut una reunió de treball a la Seu amb el tinent coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil a Lleida, José Antonio Ángel; el capità de la Companyia de La Seu, Luciano Antón, i d'altres comandaments adscrits a la ciutat.

En el decurs de la reunió, també s’han tractat altres qüestions relacionades amb les competències de control fronterer de la Guàrdia Civil, del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (GREIM) i de les actuacions dutes a terme en matèria de sanitat i medi ambient. En aquest sentit, aquest primer semestre de l'any s'ha dut a terme 205 actuacions en aplicació de les normatives sobre residus, abocaments i actuacions en matèria de pesca.

Mostrar formulari de contacte