Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs visita la Ludomòbil instal.lada a la Seu

Ausàs visita la Ludomòbil instal.lada a la Seu

L'espai de jocs estarà obert durant el cap de setmana per a infants de 0 a 8 anys El conseller de Governació ha anunciat un decret regulador de les ludoteques
Ludomòbil
12/09/2008 16:11

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de la Ludomòbil de la Secretaria d’Acció Ciutadana a la Seu d’Urgell. El conseller ha estat acompanyat de l’alcalde, Albert Batalla, i el coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.  També han assistit a la visita diversos regidors de l'Ajuntament, entre ells, la regidora d'infància Mireia Pellicer. Ausàs ha manifestat en la seva visita que l’objectiu de la Generalitat és “fomentar i impulsar amb aquesta iniciativa el valor del joc com a element clau en l’educació i socialització dels infants”.

Per la seva banda, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, s’ha mostrat satisfet pel fet d’acollir la Ludomòbil. “Agraïm sincerament que la Generalitat hagi desplaçat aquesta instal.lació a la Seu, just abans d’iniciar-se el curs escolar i en aquest pont festiu”, comenta. Batalla recorda que “tot el que siguin recursos pedagògics i educatius són benvinguts”. Així mateix, l’alcalde urgellenc ha remarcat que des de la regidoria d’Infància i Joventut es treballa tot l’any perquè les famílies disposin durant les èpoques de vacances de recursos “educatius i positius”.

Els nens i nenes podran gaudir en l’espai de la Ludomòbil, instal•lada amb la col•laboració de l’Ajuntament, de jocs de psicomotricitat, jocs de taula, piscines de boles, una pista d’escumes, tobogans, caminadors, mòbils, balancins, arrossegadors, entre d’altres. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Amb relació a les ludoteques, el conseller Jordi Ausàs també ha anunciat avui davant dels mitjans de comunicació que el departament de Governació i Administracions Públiques ja té a punt el decret regulador de les ludoteques de Catalunya i que l’aprovació per part del Govern de la Generalitat es realitzarà en les properes setmanes. Sobre aquesta nova regulació, Ausàs ha destacat que “la nova normativa neix per omplir un buit legal en aquest àmbit i amb l’objectiu principal de garantir un servei de qualitat als usuaris i usuàries de les ludoteques”. El nou decret establirà les directius que assenyalen clarament què són, què fan, què necessiten les ludoteques i qui les dirigeix, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte