Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Balanç positiu de la participació de l'equip UEU-Viseu a l'Open Altitoy

Balanç positiu de la participació de l'equip UEU-Viseu a l'Open Altitoy

Xavi Guillamó i Joan Turné acaben cinquens i Jordi Ballester i Jordi Faura són 18ens L'entitat urgellenca organitza aquest mes un curs d'iniciació a l'esquí de muntanya

Xavi Guillamó - UEU VISEU
Xavi Guillamó - UEU VISEU
08/02/2012 18:06

La Unió Excursionista Urgellenca ha fet un balanç positiu de la recent participació a l'Open Altitoy-Ternua, una de les proves de referència d'esquí de muntanya al Pirineu. L'equip UEU-Viseu, format per Xavi Guillamó i Joan Turné, va aconseguir acabar en una meritòria cinquena posició, d'un total de 400 participants. De la seva part, Jordi Ballester i Jordi Faura van finalitzar en 18a posició.

La prova es disputava en dues jornades, els passats dies 28 i 29. Dissabte, Guillamó i Turné es van situar cinquens; i diumenge van aconseguir el segon millor temps, tot i no aconseguir escalar a la classificació. La victòria final va ser per a Wilfrid Jumere i Miguel Caballero.

Paral·lelament, aquest mes la UEU està fent un nou curs d'iniciació a l'esquí de muntanya. Les sessions es fan des d'aquest dilluns i fins al dia 19. Les classes teòriques són al Centre Cívic de la Seu; i les pràctiques, els dies 11, 12, 18 i 19.

Mostrar formulari de contacte