Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bitlles catalanes i petanca, esports de la darrera jornada organitzada pel Consell Esportiu de l'Alt Urgell

Bitlles catalanes i petanca, esports de la darrera jornada organitzada pel Consell Esportiu de l'Alt Urgell

La programació esportiva per als escolars de la comarca també ha inclòs aquest mes d'octubre un cros escolar i patinatge Dissabte que ve s'assistirà a la I Trobada Atlètica a l'estadi del Comú d'Andorra la Vella

Pistes de petanca de la Seu
Pistes de petanca de la Seu
18/10/2011 11:24

El Consell Esportiu de l'Alt Urgell va organitzar dissabte passat proves de bitlles catalanes i de petanca, en les categories de benjamí a aleví.  La jornada esportiva es va dur a terme al col.legi Albert Vives de la Seu d'Urgell.

En bitlles catalanes van quedar en primera posició diversos esportistes del col.legi Albert Vives. Jana Gómez va guanyar en la categoria benjamí femení; Jana Fité, en aleví femení; Biel Fèlix, en benjamí masculí; i Roger Marsino, en aleví masculí.

Pel que fa a bitlles per equips, el primer lloc va ser per a Tània Ferreira, Jana Fité i Mireia Costa (benjamí-aleví femení); Nil Gili, Jones Benviga i Adrià Martín van acabar primers en benjamí masculí; i Roger Marsino, Josep Miret i Gerard Palomo van ocupar la primera posició en aleví masculí.

D'altra banda, dissabte 8 d'octubre va celebrar-se a l'Horta del Valira, el I Cros Escolar Comarcal. Els esportistes guanyadors van ser Sergi Caminal (Pau Claris) en la categoria aleví masculí; Henry Hernández (IES Joan Brudieu) en infantil masculí; Júlia Mateu (Albert Vives) en aleví femení; Nil Gili (Albert Vives) en benjamí masculí; Urgell Torrent (Albert Vives) en benjamí femení; Enric Fenés (Albert Vives) en pollet masculí; i Alba Lucas (Albert Vives) en pollet femení.

La jornada es va completar amb la pràctica de patinatge, a càrrec del Club Hoquei Cadí, i la Copa de Petanca, que va comptar amb la col.laboració del Club Petanca la Seu. Pel que fa a la competició, van acabar primers Júlia Palomo, Alícia Fernández i Urgell Torrent (Albert Vives), en benjamí-aleví femení; i Sergi Caminal, Dídac Láinez i Aitor Fernández (Pau Claris), en la categoria benjamí-aleví masculí.

El Consell Esportiu de l'Alt Urgell organitza dissabte que ve la I Trobada Atlètica Escolar a l'estadi del Comú d'Andorra la Vella. Pel dissabte 29 d'octubre està prevista una jornada de futbol sala.

Mostrar formulari de contacte