Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bon balanç dels resultats del CHPA Cadí al Campionat Provincial d'Alcoletge

Bon balanç dels resultats del CHPA Cadí al Campionat Provincial d'Alcoletge

Aina Izquierdo (1a), Jana Galabert (7a), Natàlia Moreno (4a), Noa Guillermo (7a) i Jana Raya (8a), representaran el club als Campionats de Catalunya i a la Copa Catalana de les categories aleví i infantil

Participants del CHPA Cadí al Provincial d'Alcoletge (Foto: CHPA Cadí)
Participants del CHPA Cadí al Provincial d'Alcoletge (Foto: CHPA Cadí)
12/07/2016 20:30

Cinc patinadores del CHPA Cadí han participat aquest passat cap de setmana, 9 i 10 de juliol, al Campionat Provincial disputat a Alcoletge. El millor resultat ha estat per a Aina Izquierdo, or en la categoria aleví, en la qual Jana Galabert ha estat 7a. Pel que fa a la categoria infantil, Natàlia Moreno ha aconseguit una 4a posició, Noa Guillermo ha estat 7a i Jana Raya, 8a.

Dissabte al matí es van fer els entrenaments oficials i per la tarda va començar la competició amb els discs curts. Diumenge va ser el moment de finalitzar amb els programes llargs. 

Les set primeres de cada categoria representaran ara a la Territorial de Lleida en els propers Campionats de Catalunya, mentre que la resta seran presents a la Copa Catalana. Així doncs, la primera cita esportiva per al club urgellenc serà el 30 i 31 de juliol a Figueres, amb motiu del Campionat de Catalunya Infantil, amb la participació de Natàlia Moreno i Noa Guillermo. D'altra banda, el 17 i 18 de setembre, Aina Izquierdo i Jana Galabert prendran part en el Campionat de Catalunya Aleví, que tindrà lloc a Santa Cristina d'Aro (Girona). Posteriorment, el 26 i 27 de novembre, la patinadora Jana Raya representarà el CHPA Cadí a la Copa Catalana de Categories, prevista a Cerdanya del Vallès (Barcelona).

Mostrar formulari de contacte