Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bon Nadal!

Bon Nadal!

Moltes gràcies a tots els oients, anunciants i col.laboradors que han participat al Cagatió de RàdioSeu, i a tots els qui cada dia feu possible RàdioSeu! A partir de dijous, més fotos del Tió de RàdioSeu'07, a www.radioseu.cat

Bon Nadal!
Bon Nadal!
24/12/2007 20:27

RàdioSeu ha celebrat l’inici de les festes de Nadal amb el tradicional ‘Cagatió’. El programa-concurs arriba enguany més carregat que mai de regals, oferts per diversos establiments comercials de la Seu i comarca.

Per aconseguir els regals, només cal trucar al telèfon de RàdioSeu (973 36 06 17) i respondre la prova que es posa per a cadascun. Entre els premis que s’oferiran al llarg de la tarda, hi ha paneres de Nadal, vals de descompte, ampolles de cava, jocs de taula, dolços, l'Agenda del Pirineu, llibres de temàtica pirinenca, sopars, entrades per al cinema, petits electrodomèstics, motxilles i productes d'informàtica.

L’espai especial compta amb la participació directa d’algunes de les veus més conegudes de l’emissora, com són Toñi Cabello, Ignasi Cervera, Anna Bigordà, Glòria González, Marta Pujantell, Eli Valls, Xavi Abad, Montse Rollán i Genisa G. Carricondo. També hi apareixen entitats i col.laboradors com en Joan Obiols.

Mostrar formulari de contacte