Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona valoració del primer Open d’Escalada al búlder municipal de la Seu d’Urgell

Bona valoració del primer Open d’Escalada al búlder municipal de la Seu d’Urgell

Excel·lent acollida del nou equipament entre els 45 participants. Els guanyadors han estat Gisela Vara, de Sort, en categoria femenina, i Roger Rodríguez, de Sant Joan de Vilatorrada, en categoria masculina

Open d'Escalada al búlder de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
Open d'Escalada al búlder de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
09/03/2020 19:35

El búlder del Poliesportiu Municipal ha acollit aquest dissabte el 1r Open d'Escalada "Búlder del Poli", organitzat pel Servei d'Esports de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell. Els guanyadors han estat Gisela Vara, de Sort, en categoria femenina, i Roger Rodríguez, de Sant Joan de Vilatorrada, en categoria masculina. 

El consistori urgellenc ha valorat “molt positivament” aquesta activitat competitiva, que ha permès donar a conèixer la instal·lació i posar de manifest el potencial de l'equipament. En aquest sentit, l'organització destaca que 20 dels 45 participants eren nous usuaris no abonats al búlder.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament urgellenc, Carlos Guàrdia, remarca el fet que "ha estat una molt bona experiència i un primer pas per consolidar el búlder municipal com un equipament de referència de l'escalada a l'Alt Urgell". Guàrdia ha agraït la feina de totes les persones que han treballat per fer possible l'Open.

La competició

Els participants han estrenat una versió del búlder amb noves vies i blocs, preparats expressament per a la competició. En concret, s’han habilitat 30 noves vies, de diferents dificultats, que els escaladors han pogut superar de forma lliure per aconseguir la màxima puntuació. Cada via puntuava en funció de la seva dificultat i també del nombre d'intents que els participants necessitaven per fer-la.

La competició es va iniciar dissabte a les deu del matí i va finalitzar a les set de la tarda, temps total per completar el màxim nombre de vies. Durant tota la jornada, l'espai d'escalada interior de la Seu d'Urgell va gaudir d'un gran ambient, més familiar al matí i amb presència d'escaladors avançats durant la tarda. L'organització va posar a disposició dels participants una zona d'avituallament i diverses accions d'animació.

A dos quarts de vuit del vespre, la Moon Board del búlder va ser l'escenari de les finals entre els participants que havien obtingut més puntuació durant el dia.

Els escaladors s'han mostrat satisfets de les dificultats dels blocs, les preses i la instal·lació.

Mostrar formulari de contacte