Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona rebuda de la darrera representació de la gira de circ 'Déu n'hi do'

Bona rebuda de la darrera representació de la gira de circ 'Déu n'hi do'

L'espectacle, de la companyia Àticus, ha visitat nou municipis d'arreu del territori català L'obra comptava amb el suport del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

Àticus - Déu n'hi do
Àticus - Déu n'hi do
21/08/2009 16:52

La gira de circ 'Déu n'hi do', de la companyia Àticus, emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, ha finalitzat aquest dijous, 20 d'agost, amb una representació ben concorreguda a la plaça de les Monges de la Seu d'Urgell (Alt Urgell). Durant dos mesos aquest espectacle ha visitat nou municipis d'arreu del territori català amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

La gira respon a l'objectiu general del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d'arts escèniques i música amb la finalitat d'apropar-les a tots els públics del país. Fora ja del projecte Cultura en Gira, l'espectacle continuarà ara amb noves representacions.

Durant l'espectacle, dos joves tècnics de circ reben un encàrrec molt engrescador: han de muntar una estructura força complexa per al nou espectacle d'un gran artista. Quan arriben al lloc indicat, es troben sols i amb un munt de peces que hauran d'encaixar, però cap manual d'instruccions. Aquests tècnics inexperts i una mica sapastres, tot i les dificultats, acaben tenint l'escenari a punt per a l'inici de l'espectacle.

La companyia ha volgut plantejar amb aquesta nova proposta un espectacle ambiciós, amb un vestuari i una posada en escena molt acurats i una espectacular estructura de la qual pengen tots els aparells que els permeten fer els exercicis d'acrobàcia i equilibri amb objectes. L'obra es va estrenar al Festival Trapezi de Reus d'aquest any.

Segons el defineixen els dos artistes implicats en l'escenari, Nico i Françuà, l'espectacle és també "un oasi d'aventures, natura, vida, ecologia, risc i amor. Tot això però, ben amanit amb una gran dosi d'humor". Segons definició del Françuà, el lema de l'obra podria ser 'l'aventura continua mentre seguim vius'. El balanç que la companyia fa d'aquesta gira que acaba de finalitzar és altament positiu, sobretot pel que fa a la resposta del públic.

Mostrar formulari de contacte