Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona valoració de la primera edició del cicle 'Viatge per les cuines del món'

Bona valoració de la primera edició del cicle 'Viatge per les cuines del món'

Els tallers culinaris gratuïts, que s'han dut a terme aquest estiu, els han organitzat Càritas de la Seu i el Pla de Ciutadania i Migracions. Es preveu que la iniciativa continuï la tardor vinent

Viatge per les cuines del món
Viatge per les cuines del món
17/08/2017 14:31

Ja ha finalitzat el cicle de tallers culinaris gratuïts ‘Viatge per les cuines del món’, organitzat per Càritas de la Seu d’Urgell i el Pla de Ciutadania i Migracions del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. La iniciativa, que tenia com a objectiu principal atansar a la ciutadania urgellenca diferents cultures a través de la gastronomia, ha estat valorada molt positivament per les entitats organitzadores. Es preveu que el cicle continuï la tardor vinent amb nous tallers.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, ha manifestat que la proposta s'ha plantejat “com a lloc de relació i intercanvi, a més de per crear vincles entre ciutadans de diferents cultures”. Al respecte, Vives ha especificat que per a aconseguir-ho, s'ha comptat amb la col·laboració de persones d'altres països que actualment viuen a la Seu i que s’han integrat a la societat urgellenca sense renunciar als seus orígens.

L'activitat s'ha dut a terme al local de Càritas, situat al carrer Bisbe Guitart, 27-29 de la Seu d’Urgell. Les sessions es van fer el dimecres 28 de juny amb cuina brasilera, el 19 de juliol amb cuina boliviana i el 26 de juliol amb cuina argentina.

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte