Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bons resultats del patinatge urgellenc a la 1a Volta Iniciació de Juneda

Bons resultats del patinatge urgellenc a la 1a Volta Iniciació de Juneda

El CH Cadí i el Club Patinatge Artístic La Seu copen nombrosos podis de la competició Les properes proves es disputaran a Torregrossa i les Borges Blanques
17/02/2015 10:54

Bons resultats del patinatge urgellenc a 1a Volta Iniciació de Patinatge Artístic de Juneda. La competició, que es va disputar en la modalitat individual programa curt, va comptar amb la participació d'esportistes del CH Cadí i del Club Patinatge Artístic La Seu.

Pel que fa al CH Cadí, en la categoria A3, Jana Galabert Gash va ser primera, seguida de Jana Fochs Crespo. En categoria B3, Abril Sánchez Querencia va finalitzar en tercera posició, mentre que en categoria B5, Alba Martínez Cortés va acabar en segona posició, Júlia Franconetti Duran va ser sisena, Anna Balcells Vilaseca, onzena,  i Montse Pubill Farrás, dinovena.

En categoria C5, Jael Casal Martínez va aconseguir classificar-se en tercer lloc i Inés Roquet Guardia, va ser quarta; Aina Bardia Sauque va acabar en cinquena posició i Irina Subils Caminal va ser vintena.

Aina Serra Justo va ser segona en la categoria C6 i Urgell Sánchez Navinés vuitena en categoria E1. Finalment, en categoria E5, Aran Escolà Queralt va ser segona i Núria Pubill Farrás, tercera.

Pel que fa al Club Patinatge Artístic La Seu d'Urgell, Martina Trenado va ser segona i Zahara Cumbraos va acabar en vuitena posició del grup C5; Aina Vilana va ser primera al grup B5; Txell Izquierdo va obtenir una primera posició en C6, categoria en la qual Olaya Zamorano va ser quarta.

Les properes competicions es disputaran el 22 de febrer a Torregrossa i l'1 de març a les Borges Blanques.

  • Patinatge - Podi I Volta Iniciació 15.02.2015
  • Patinatge - Podi I Volta Iniciació 15.02.2015 2