Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bons resultats dels fondistes catalans al Trofeo Apertura Mayencos

Bons resultats dels fondistes catalans al Trofeo Apertura Mayencos

Berta Morral va ser la guanyadora femenina i Bernat Garceran, Marta Cester i Pepa Garcia van vèncer en júnior També van fer podi, entre d'altres, Òscar Jorba, Julen Armendariz, Cesc Colell i Paula Martínez

Berta Morral (FCEH)
Berta Morral (FCEH)
09/01/2015 09:47

L'esquí de fons català ha iniciat la temporada amb molt bons resultats en una de les primers proves dels Pirineus, el Trofeo Apertura Mayencos de Somport, que es va disputar diumenge passat.

A la distància de 16 quilòmetres, la fondista del CEFUC Berta Morral va guanyar en sènior femení. El cerdà Bernat Galceran i l'aranesa Marta Cester (Júnior 2) i Pepa Garcia (júnior 1) també van guanyar en les respectives categories.

Van obtenir segones posicions Òscar Jorba (sènior masculí) i Mario Parodi (júnior 2), i hi va haver tercers llocs per a Julen Armendariz (júnior 2) i Roger Espinet (júnior 1).

En la categoria cadet, a la distància de 7,5 quilòmetres, els esportistes de la FCEH també van fer magnífics resultats. Gral Sellés i Carola Vila es van endur el 1ers llocs del podi, mentre que Cesc Colell i Paula Martinez van fer tercer lloc. En 4a posició femenina va arribar Rita Auladell.

La Puigcerdà Fons, primera cita catalana

El calendari català d'esquí nòrdic comença a posar-se en marxa amb la disputa, aquest diumenge, de la Puigcerdà Fons, a l'estació de La Quillana (Capcir). La cursa, que arriba a la 14a edició, puntua per a la Copa Catalana i la Copa Nins i es corre en les distàncies de 30, 15, 5 i 2,5 km.

Mostrar formulari de contacte