Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Boya, Barrera i Calbetó pugnaran per presidir el Conselh Generau

Boya, Barrera i Calbetó pugnaran per presidir el Conselh Generau

19/04/2011 11:31

El tinent d'alcalde de Vielha, Josep Calbetó (PP), participarà en les eleccions al Conselh Generau d'Aran com a candidat pel terçon de Castièro. La candidatura de Calbetó, que va renunciar a encapçalar la llista popular per Vielha, pugnarà en els comicis per la sindicatura d'Aran, juntament amb la d'Unitat d'Aran (UA), liderada pel síndic, Francés Boya, i amb la de Convergència Democràtica Aranesa (CDA), amb Carlos Barrera al capdavant. UA manté l'aliança amb el PRAG, que només es presenta a Arties e Garòs.

Segons informa el diari Segre, entre deu i quinze municipis de la demarcació de Lleida ja tenen alcalde, ja que al tancament del termini per presentar les candidatures només hi havia una llista. Al Pirineu, seria el cas de Montellà i Martinet i de Lles.

CIU ha presentat llistes en 222 dels 231 municipis de la demarcació de Lleida. Pel que fa al Pirineu, no ho ha fet a Bassella, a Gavet de la Conca ni a Lles. La federació nacionalista supera les llistes de fa quatre anys (quan n'hi va presentar 209).

El PSC ha tramitat 169 llistes, cinc menys que el 2007 però 46 més que el 2003. El PP ha entregat 127 candidatures (deu més que el 2007) i Esquerra, 106 (162 ara fa quatre anys). ICV en té 18 enfront les 30 anteriors.

Cal destacar que ERC no té candidatura a Sort. A la capital del Pallars Sobirà, el PSC presenta finalment com a alcaldable Antoni Tomàs. A Espot torna a presentar-se per CIU Carlos Isús, d'Unió Democràtica de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte