Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cal Serni de Calvinyà, premiat per les seves bones pràctiques

Cal Serni de Calvinyà, premiat per les seves bones pràctiques

El guardó l'ha rebut Josep Maria Troguet aquest dijous a Cervera, en el marc de la primera gala dels premis de la Confederació de turisme rural de Catalunya. També ha estat reconeguda la tasca de Casa Leonardo, de Senterada

Gala dels premis de la confederació de turisme rural de Catalunya
Gala dels premis de la confederació de turisme rural de Catalunya
09/10/2015 12:15

La primera gala dels premis de la Confederació de turisme rural de Catalunya, Turalcat, que agrupa 560 allotjaments rurals catalans, ha premiat Cal Serni de Calvinyà, de l'Alt Urgell, i Casa Leonardo de Senterada, al Pallars Jussà. Turalcat ha reconegut aquest dijous a Cervera els dos establiments pirinencs per la seva tasca envers la qualitat ambiental per la bona gestió dels residus, l'estalvi d'aigua, l'ús d'energies alternatives i l'activitat pedagògica pel medi ambient.

En el certamen també ha estat guardonat el programa de TV3 Espai Terra, premi que ha recollit el meteoròleg Tomàs Molina, i la Direcció General de Qualitat Ambiental i l'Agència Catalana de Turisme. La directora de Turalcat, Montserrat Coberó, ha destacat  la iniciativa de premiar el sector en una gala anual i ha advocat per potenciar la sostenibilitat per aconseguir més mercats europeus després de la crisi.

Mostrar formulari de contacte