Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Camina Pirineus es dota d'un arxiu fotogràfic per promocionar la xarxa de senders de l'Alt Urgell

Camina Pirineus es dota d'un arxiu fotogràfic per promocionar la xarxa de senders de l'Alt Urgell

Ja es disposa de 350 imatges de qualitat, de les quatre estacions de l'any, que els usuaris podran gaudir abans, durant i després del seu itinerari. A més dels camins, hi apareixen esglésies, miradors, equipaments impulsats pel pla i pobles habitats o deshabitats
13/10/2021 18:30

El projecte Camina Pirineus disposa des d'ara d’un arxiu fotogràfic de part dels punts d’interès de la nova xarxa de senders de l'Alt Urgell, que engloba la totalitat dels 19 municipis de la comarca. El conjunt d’imatges ja ofereix 350 punts d’interès de tota la comarca, al llarg de les quatre estacions de l’any. Les fotos es faran servir per a les accions de promoció i la majoria s'incorporaran a la pàgina web i l’aplicació mòbil pròpies,  perquè el senderista pugui gaudir d’elles abans, durant i després del seu itinerari.

El primer pas que es va dur a terme va ser una anàlisi prèvia de quins eren els punts més importants a fotografiar. El segon pas va ser treballar conjuntament amb Gemma Pla, de Tucutun Fotografia, per indicar-li els indrets abans que ella executés la feina. I finalment, es va celebrar reunions de seguiment per seleccionar les millors imatges d'entre tot el recull realitzat.

Els punts d’interès inclouen elements del patrimonials cultural, com ara l’església de Sant Serni de la Salsa, i també miradors que són de nova creació o recuperats (com ara el Mirador de la Trava), infraestructures de suport com l’aparcament d’autocaravanes d’Arsèguel, pobles tant habitats com deshabitats i indrets especials, com són els camins del Querforadat a Ansovell i d'Ansovell a Boscalt.

Aquesta actuació forma part de l'Acció 6 del projecte Camina Pirineus, per a "accions de promoció i posicionament de la Xarxa de Camins, i s'emmarca en el pla FEDER CATALUNYA 2014-2020, com a "'eina de posicionament ecoturístic de l'Alt Urgell". El projecte destaca, entre els principals atractius, el fet que l'Alt Urgell és la comarca més extensa del Pirineu català i la recuperació que s'està duent a terme de la seva ingent xarxa de senders tradicionals.

Des d’aquest enllaç podeu accedir a algunes imatges de l’arxiu fotogràfic.

  • Una imatge de l'arxiu fotogràfic de Camina Pirineus (CC Alt Urgell)
  • Logotip de Camina Pirineus - Alt Urgell