Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tercera edició de la Caminada Popular GEO a Oliana

Tercera edició de la Caminada Popular GEO a Oliana

El Grup Excursionista olianès proposa per aquest diumenge, 3 de setembre, dos recorreguts de 8 i 15 quilòmetres. Les inscripcions són obertes

Caminada Popular GEO 2017
Caminada Popular GEO 2017
01/09/2017 11:30

El Grup Excursionista d'Oliana (GEO) organitza aquest diumenge, 3 de setembre, la Caminada Popular GEO. La sortida comptarà un any més amb dos recorreguts de 8 i 15 quilòmetres.

L'itinerari, amb sortida i arribada al pavelló Francesc Betriu, travessarà els carrers del casc antic de la vila d'Oliana. Tot seguit, els participants es dirigiran a l'ermita de Sant Jaume de Graell, un lloc on es podrà gaudir d'unes magnífiques vistes de la vall i el pantà de Rialb. Un cop passada la casa de Graell, es prendrà el camí que duu a la font del Teuler. A pocs metres hi haurà el primer avituallament. Per un corriol s'arribarà a Lluer i es continuarà per un corriol curt, pedregós i exigent que portarà a la Serra del Cases. El trajecte continuarà fins a la fonts de la Roqueta i Gotzena, lloc on es farà l'esmorzar.

En aquest punt, els participants que hagin elegit fer la caminada de 8 km iniciaran el camí de retorn cap a Oliana. La resta de senderistes continuaran el recorregut cap a la rasa del Jonqueral. Es passarà a prop de la Font la Metó i s'agafarà el camí a les Planes, on es veurà la serra de les Canals. Al quilòmetre 10 hi haurà un tercer avituallament i es farà el retorn.

Inscripcions obertes

La sortida de la caminada llarga serà de les 7.30 a les 8.00 hores, mentre que la de la curta està prevista de les 8.00 a les 8.30 hores. El preu de la inscripció és de 8 euros per als adults que no siguin socis del grup excursionista olianès i de 4 euros per als menors de 14 anys. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme d'Oliana de 10.00 a 13.00 hores o bé a la pàgina web www.grupexcursionistaoliana.cat.

La inscripció inclou els avituallaments, l'esmorzar, un obsequi a l'arribada i també una entrada gratuïta per a les piscines municipals. Pel que fa als avituallaments, l'organització preveu controls durant tot el recorregut, però recomana que tothom porti una petita provisió d'aigua.

Mostrar formulari de contacte