Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Campanya de micromecenatge per al nou llibre de Núria Garcia Quera

Campanya de micromecenatge per al nou llibre de Núria Garcia Quera

L'escriptora pirinenca presenta la novel·la Passes de tardor a l'Himàlaia, inspirada en un dels seus viatges S'hi pot col·laborar a través de Verkami a partir de 24 euros, el cost de cada exemplar

Núria Garcia Quera - 'Passes de tardor a l'Himàlaia'
Núria Garcia Quera - 'Passes de tardor a l'Himàlaia'
27/03/2015 11:40

L'escriptora i guia pirinenca Núria Garcia Quera està duent a terme una campanya de micromecenatge a través de Verkami per promocionar i tirar endavant el seu nou llibre, Passes de tardor a l'Himàlaia. Tothom qui vulgui hi pot col·laborar a partir de 24 euros, tot adquirint un dels primers exemplars de la novel·la, inspirada en un viatge al Nepal.

La campanya està a punt d'assolir el seu objectiu inicial, que és de 7.000 euros per finançar la impressió i distribució. El termini per assolir la xifra finalitza d'aquí a deu dies. Per això, l'autora pallaresa ha fet una crida per rebre els últims suports i assegurar així la publicació.

La protagonista de Passes de tardor a l'Himàlaia és una mare, de professió pallassa, que va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l'Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l'extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d'entendre la vida.

Les colossals muntanyes i l'espiritualitat ancestral de la zona de l'Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d'aquesta relació.

El llibre inclou a l'interior fins a 440 fotografies. N'hi ha 19 de diverses persones de l'Himàlaia (a mode d'homenatge, encapçalen els 19 capítols); 20 d'objectes relacionats amb el budisme tibetà i l'Himàlaia, i 400 de diversos viatges pel Nepal i Ladakh. L'obra forma part de la col·lecció Sensus, de llibres inspirats en viatges i en travesses de muntanya.

Les primeres presentacions del llibre ja es faran aquest mes vinent: el 4 d'abril a l'Arxiu Comarcal de Sort, i el 16 d'abril a la Casa del Tibet, a Barcelona.

Mostrar formulari de contacte