Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Canal Baridana', nou blog de l'Escola Folk del Pirineu-Tallers d'Arsèguel

'Canal Baridana', nou blog de l'Escola Folk del Pirineu-Tallers d'Arsèguel

S'hi pot trobar informació de totes les activitats programades durant el curs 2014-2015 La pàgina també compta amb articles d'opinió, una secció de compra-venda, agenda d'activitats i novetats discogràfiques
Escola Folk del Pirineu - Blog 'Canal Baridana'
03/03/2015 12:36

L'Escola Folk del Pirineu-Tallers d'Arsèguel ha posat en marxa el nou blog 'Canal Baridana', en què es pot trobar informació de totes les activitats programades durant el curs 2014-2015, com ara la vuitena edició de Folk a l'Escola, les XIV Colònies per a Joves Intèrprets Folk, el Grup Pirinenc de Percussió i el Taller de Cançó Tradicional.

Tanmateix, la pàgina, a més de recollir les propostes formatives, també inclou articles d'opinió sobre música i dansa tradicional. A més a més, s'hi posa en marxa una secció per vendre o trobar material vinculat al món de la música, ja siguin instruments, partitures o llibres. Al blog tampoc hi falta una agenda d'activitats al Pirineu, novetats discogràfiques, partitures i, en cada nova publicació, ressenyes del material imprès a la biblioteca.

L'objectiu final de 'Canal Baridana' és informar de les activitats pròpies però també "afermar la transversalitat pirinenca del centre", afirmen des de l'Escola Folk del Pirineu.

Mostrar formulari de contacte