Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' celebra els 20 anys en antena amb el lliurament d'un xec a Aliments per a la Solidaritat i un sorteig

'Carretera i Manta' celebra els 20 anys en antena amb el lliurament d'un xec a Aliments per a la Solidaritat i un sorteig

Dolors Guilló ha guanyat el viatge a les Illes Canàries ofert per Cadí Tours. El programa ha tornat a superar àmpliament les 2.000 participacions, entre trucades i missatges

04/09/2015 16:15

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha celebrat aquest divendres els seus 20 anys en antena, amb l’últim programa de la temporada i amb la donació d’un xec solidari de 440€ a un projecte local, que enguany s’ha concedit a Aliments per a la Solidaritat. L’espai presentat per Ignasi Cervera i Glòria González ha tornat a superar, de manera molt àmplia, els 2.000 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials.

En representació de totes les entitats implicades en el banc d’aliments local, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives, ha recollit l’aportació finançada per Electrònica Simac, que es destinarà a aquest projecte local de suport alimentari a persones i famílies de l’Alt Urgell en situació de vulnerabilitat.

En conversa amb Ignasi Cervera, Anna Vives ha recordat que, tot i els indicis de recuperació, Aliments per a la Solidaritat continua atenent unes 130 famílies cada setmana. Per això, Vives remarca que “malauradament, aquest servei continua sent necessari i totes les aportacions són benvingudes”. En el projecte hi participen el Consorci d'Atenció a les Persones, Creu Roja, Càritas d'Urgell i La Seu Solidària.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l'esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Cadí Tours. La guanyadora ha estat l’oient Dolors Guilló, que tenia la trucada número 1.222. L’afortunada s’ha apropat fins a l’Ajuntament al cap de pocs minuts i ha pogut recollir el xec in situ de mans d’Urgell Guiu, en representació de Cadí Tours.

També s’ha sortejat un còctel d’autor a Glops La Tasca, que ha estat per a Carmen Navinés (591) i dues ampolles de cava personalitzades de Stiu 3000, que han estat per a Marga Casal (1.328).

Amb dues dècades en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant la xarxa social Facebook, que ha obert l’espai a nous i joves seguidors.

Convidats al programa

Cada setmana de l'estiu, el concurs ha regalat desenes de premis i, en total, ha entrevistat més de cent personatges. Enguany han passat pel programa, entre d’altres, el cantant del grup Els Catarres, Èric Vergés; l’actriu i dramaturga Estel Solé, el reconegut tatuador Dani Martos, la cineasta Rosa Vergés, el musicòleg Artur Blasco, el director del FeMAP, Josep M. Dutrén; el director de la Transpyr BTT, Oriol Sallent; el pintor Vicente Barreira i la piragüista olímpica Maialen Chourraut.

Enguany ‘Carretera i Manta’ ha comptat amb el patrocini de: Electrònica Simac, Glops La Tasca, Navarro i Viu Psicòlegs, Parc Olímpic del Segre, Pastisseria Vilarrubla, Perruqueria i Estètica Baena, Stiu 3000 i Viatges Cadí Tours.

  • Dolors Guilló rep el premi del viatge de 'Carretera i Manta'
    Dolors Guilló rep el premi del viatge de 'Carretera i Manta'
  • Anna Vives recull el xec per al projecte Aliments per a la Solidaritat
    Anna Vives recull el xec per al projecte Aliments per a la Solidaritat

Mostrar formulari de contacte