Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' compleix 20 anys

'Carretera i Manta' compleix 20 anys

El programa-concurs d'estiu de RàdioSeu arrenca aquest dijous, novament amb desenes de premis i el sorteig d'un viatge al final de l'estiu S'hi pot participar de dilluns a divendres de les 11.30 a les 13.00 hores

18/06/2015 09:25

Avui dijous, RàdioSeu (107.2 FM i www.radioseu.cat) inicia la 20a edició del seu programa-concurs de l'estiu, 'Carretera i Manta'. Un any més, l'emissora municipal urgellenca ofereix als oients la possibilitat de guanyar una gran quantitat de premis setmanals, en el vintè aniversari del programa i el 30è de RàdioSeu.

Els regals es completaran al final de l'estiu amb el premi estrella: un viatge a les Illes Canàries. Alhora, cada trucada que fan els oients servirà per contribuir econòmicament a un projecte solidari local, amb un xec que també es lliurarà a l'últim programa.

S’hi pot concursar en directe a través del telèfon 973 36 06 17, i també a través dels concursos que es penjaran a Facebook, on RàdioSeu ja supera els 7.750 amics i que s'ha convertit també en una nova via de participació.

L'espai oferirà aquest migdia una recopilació especial de les diverses falques promocionals i sintonies que han sonat a 'Carretera i Manta' al llarg d'aquestes dues dècades, i que també es recuperaran durant aquest estiu.

Premis cada setmana

Al llarg de la temporada, Carretera i Manta ofereix regals com ara abonaments i entrades per a la piscina, aliments artesans, activitats al canal d'aigües braves, samarretes, llibres i entrades per a espectacles.

Carretera i Manta s'emet de dilluns a divendres, de les 11.30 a les 13.00 hores. El programa arrenca amb el patrocini de:

VIATGES CADÍ TOURS

ELECTRÒNICA SIMAC

PASTISSERIA VILARRUBLA

STIU 3000

PARC OLÍMPIC DEL SEGRE

PERRUQUERIA I ESTÈTICA BAENA

NAVARRO I VIU PSICÒLEGS

GLOPS LA TASCA

Mostrar formulari de contacte