Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat estrena una pàgina web per promocionar el poble

Castellciutat estrena una pàgina web per promocionar el poble

El nou espai a Internet permet trobar dades sobre la vila, accedir a fotografies o tràmits municipals online Els veïns hi podran fer aportacions i participar-hi
Castellciutat - Pàgina Web
07/08/2013 15:01

La vila de Castellciutat disposa des d’aquest mes d’agost d’una pàgina web (www.castellciutat.cat) per promocionar el poble i canalitzar tota la informació vinculada amb el nucli.

El nou espai a Internet permet trobar dades sobre la vila, descobrir-ne el patrimoni i saber-ne la història i la ubicació. Així mateix, inclou l’accés a fotografies i blocs, a més de proporcionar informació sobre l’Associació de veïns i veïnes. Una de les pestanyes de la configuració fa possible la consulta a l’agenda del nucli, els programes de les darreres Festes Majors, les Caramelles o les sardanes. Finalment, el web té un apartat de serveis i de tràmits municipals.

El regidor de Castellciutat, Jordi Martin, ha remarcat la importància de comptar amb un lloc web propi del nucli, que ha de ser “un espai de participació i una finestra oberta tant a la gent de Ciutat com a la resta del món”. Martin ha esperonat els veïns a fer-se seva la pàgina i acabar de construir-la perquè esdevingui realment “de tots i de totes”.

La posada en marxa de la pàgina web coincideix amb la commemoració el pròxim mes de setembre dels 300 anys de la Guerra de Successió, en què Castellciutat hi va tenir un paper rellevant.