Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Catalunya, Andorra, el País Valencià i les Illes Balears coordinen els certificats i exàmens oficials de català

Catalunya, Andorra, el País Valencià i les Illes Balears coordinen els certificats i exàmens oficials de català

Amb l'elaboració conjunta de continguts, des d'ara serà més fàcil acreditar el coneixement de la llengua pròpia als diferents països de parla catalana. La informació es pot trobar als portals web dels respectius governs

El Centre Cultural Les Monges, seu del Consorci de Normalització Lingüística a la Seu d'Urgell
El Centre Cultural Les Monges, seu del Consorci de Normalització Lingüística a la Seu d'Urgell
25/07/2022 14:15

Conèixer i saber les equivalències de les titulacions de català dins dels territoris de parla catalana és des d'ara més assequible i senzill. Els governs de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i Andorra han publicat, als seus respectius portals web, informació relativa al reconeixement oficial de coneixements de llengua catalana als respectius països.

Els continguts, que s’han elaborat coordinadament, pretenen facilitar l’accés dels ciutadans a la informació relativa a la manera d’acreditar els coneixements de català a cadascun dels territoris. A més a més, els espais web inclouen informació sobre els certificats, les convocatòries i les inscripcions als exàmens, juntament amb un quadre d’equivalències perquè tothom qui vulgui, visqui on visqui, pugui consultar el reconeixement del seu certificat.

A Andorra, l’espai web es pot consultar al web de Cultura (a l’apartat ‘Diplomes oficials de llengua catalana’). Aquest pas permet continuar avançant en la línia de treball impulsada pel reconeixement mutu de les titulacions de català i el treball conjunt de tots els territoris de parla catalana per a la promoció de la llengua pròpia i comuna.

 

Mostrar formulari de contacte