Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Catalunya i Andorra refermen la seva col·laboració en matèria esportiva

Catalunya i Andorra refermen la seva col·laboració en matèria esportiva

13/12/2011 10:33

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, juntament amb el director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Joan Fontserè, ha mantingut aquest dilluns a les instal·lacions del CAR una reunió de treball amb una delegació del Govern d’Andorra, integrada per Jordi Cerqueda, Secretari d’Estat d’Esports; Ester Vilarrubla, directora general del sistema educatiu andorrà, i Lluís Orona, cap de l’àrea d’esports.

La trobada ha posat de relleu la voluntat dels dos governs de continuar i millorar la col·laboració en matèria esportiva obrint noves vies de treball conjunt. Així, les dues parts han refermat els termes del conveni ja existent entre el CAR i la Secretaria d’Estat d’Esports andorrana, que estableix la vinculació en àmbits com la promoció esportiva, els programes educatius en matèria d’esport, la formació i la tecnificació. L'acord permet a esportistes d’alt nivell andorrans utilitzar els serveis i instal·lacions del CAR.

En la trobada, el Govern andorrà també ha presentat el Centre de tecnificació esportiva d’Andorra, i s’ha tractat la possibilitat d’establir col·laboracions entre ambdós instal.lacions. Posteriorment, s’han afegit a la reunió Joan Anrau, director de l’Institut del CAR; Santi Pérez, cap d’estudis de l’Institut CAR,, i Susana Regüela, responsable del Servei d’Atenció a l’Esportista, per tal de presentar als representants andorrans el model educatiu del CAR, que permet compaginar els estudis amb l’esport d’alt rendiment.

Finalment, la delegació andorrana ha fet una visita al nou mòdul d’instal·lacions del CAR, que properament entrarà en funcionament. A aquesta part de la visita s’hi ha afegit Marc Monegal, arquitecte que dirigeix les obres del Centre de tecnificació d’Andorra.

Mostrar formulari de contacte