Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cinc podis per a les patinadores de la Seu a la segona jornada de la Primera Volta Iniciació

Cinc podis per a les patinadores de la Seu a la segona jornada de la Primera Volta Iniciació

La competició es va disputar a Torregrossa en la modalitat individual programa curt Jana Vilana, Paula Garcia, Naia Pérez, Queralt Viudez i Inés Segalés, entre les millors de les seves categories

Patinatge a Torregrossa 22.02.2015
Patinatge a Torregrossa 22.02.2015
23/02/2015 18:03

Aquest diumenge, 22 de febrer, s'ha disputat a Torregrossa la segona jornada de la Primera Volta Iniciació de la Territorial de Lleida. En el campionat hi han pres part patinadores del CH Cadí i del Patinatge la Seu, amb un total de cinc podis.

Pel que fa al Patinatge La Seu d'Urgell, destaca la primera posició de Jana Vilana en el grup E4; l'or de Paula Garcia en categoria C2 i la setzena posició d'Aran Rodríguez. També és rellevant la segona posició en el grup E3 de Naia Pérez i la setena d'Erika Majoral; la tercera posició en el grup A2 de Queralt Viudez i la dissetena en el grup C1 d'Íngrid Grau.

Com en l’edició anterior, que es va dur a terme a Juneda, la competició es va disputar en la modalitat individual programa curt. Pel que fa al CH Cadí destaca el resultat d'Inés Sagalés, que va acabar en tercera posició de la categoria C1. D'altra banda, en categoria B4, Judit Vigara Armengol va ser novena; Berta Giribet Espuga, quinzena; Aina López Trias, setzena, i Aleix Godinho Benítez, dissetè. En categoria B6, la dotzena va ser Júlia Hoste Gil, mentre que en categoria C2, Jana Pérez Cortés va acabar desena. Blanca Moya Betriu va ser onzena en la categoria E4.

Mostrar formulari de contacte