Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cinemes Guiu aposta per la cultura local

Cinemes Guiu aposta per la cultura local

Una de les sales de l'equipament acull espectacles i propostes d'artistes de la Seu i el Pirineu Aquest divendres, a les nou de la nit, el grup Els Trobafolls presenten l'espectacle 'Bestieses... i qualque molt més'

Trobafolls - 'Bestieses...i calque mot més!'
Trobafolls - 'Bestieses...i calque mot més!'
02/12/2011 12:41

Cinemes Guiu obrirà a partir d'ara la Sala 2 als artistes locals. La nova orientació de l'equipament cultural urgellenc es podrà comprovar aquest divendres, 2 de desembre, a les nou de la nit, amb l'espectacle 'Bestieses... i qualque molt més', del grup Els Trobafolls.

Raquel López, Joan Hernández i Pere Tomàs oferiran al públic un pica-pica literari amb poemes d'autors i èpoques diverses. Tot seguit, interpretaran una selecció poètica del Bestiari de Josep Carner, "cuinada amb molt d'humor". Pere Tomàs ha valorat molt positivament l'oportunitat de comptar a la Seu amb un nou espai per donar a conèixer la feina feta en àmbits com el teatre i espera que la iniciativa tingui continuïtat.

Per la seva banda, la propietària de la instal.lació, Montse Guiu, promotora del projecte, s'ha mostrat partidària "d'estimular l'activitat cultural de casa nostra". Així, s'ha referit als estudiants de música o d'interpretació, que disposaran a partir d'ara d'un lloc on actuar. També ha destacat el fet que es tracta "d'una sala molt acollidora, d'aforament limitat, amb un contacte directe amb el públic".

L'entrada per a l'espectacle, que inclou una consumició, tindrà un cost de 7 euros. Aquests últims mesos ja s'ha organitzat amb èxit un concert i una lectura de poemes de Lorca de Genissa G. Carricondo.

Mostrar formulari de contacte