Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cinemes Guiu ofereix l'òpera 'Carmen' des de la Scala de Milà

Cinemes Guiu ofereix l'òpera 'Carmen' des de la Scala de Milà

L'activitat continua les propostes culturals de primer nivell a través del Circuit Català de Cinema Digital La funció en directe és aquest dilluns partir de les 6 de la tarda

'Carmen' de Bizet
'Carmen' de Bizet
07/12/2009 09:22

Veure en directe les òperes dels millors teatres europeus, des de qualsevol petita ciutat. Aquesta és la nova opció que ofereix el Circuit Català de Cinema Digital, que aquest dilluns emetrà Carmen, de Bizet, des de la Scala de Milà, a poblacions com ara la Seu d’Urgell. Es podrà veure a les 6 de la tarda, a Cinemes Guiu.

L’activitat s'ha iniciat al llarg d'aquest any i ha tingut una molt bona resposta del públic. Montse Guiu, directora de Cinemes Guiu, destaca que el sistema permet a molta gent de la Seu veure obres de primer nivell com si fossin a teatres als quals potser no hi podran anar mai.

A més d’òpera, el Circuit Català també ofereix en directe espectacles de dansa, concerts de música clàssica i actes cívics, com va ser el cas de l'homenatge a Lluís Maria Xirinachs. El projecte engloba cinemes d’una vintena de capitals de comarca i poblacions petites del país.

Mostrar formulari de contacte