Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CiU aposta per situar la Seu com a capdavantera en producció agroalimentària

CiU aposta per situar la Seu com a capdavantera en producció agroalimentària

Albert Batalla vol crear el Gastromercat i aprofitar les rotondes de la ciutat per promocionar els aliments locals El projecte també planteja refermar el municipi com a capital del formatge

Mercat de la Seu
Mercat de la Seu
04/05/2015 17:40

CiU vol que la Seu esdevingui "capdavantera en producció agroalimentària". Per això, la candidatura convergent a les properes eleccions municipals proposa la creació del Gastromercat, que seria "una evolució del model actual de mercat", que se sol celebrar els dimarts i dissabtes.

Segons CiU, "la Seu d'Urgell i el formatge són dos elements estretament lligats des de fa anys, tal com ho evidencia la gran afluència, tant de professionals com de públic en general, a la Fira de Formatges Artesans". Per això la formació nacionalista vol "continuar treballant per consolidar la ciutat com a capital del formatge".

En aquesta mateixa línia, Convergència proposa "un nou model de mercat centrat en la gastronomia i els productes alimentaris de proximitat i de qualitat". Entre aquests, assenyalen especialment "el formatge, però també la carn i d'altres aliments que són un actiu que ens diferencia d'altres indrets" i que "cal donar a conèixer i promocionar entre els visitants, però també entre la gent del territori, que ha de creure en el seu potencial i ser-ne els principals ambaixadors".

El candidat de CiU a l'alcaldia, Albert Batalla, creu que “cal potenciar els actius de cada territori, i la Seu destaca per la qualitat i la proximitat dels seus productes”. Per això, afirma, "s'han de posar totes les eines per crear un Gastromercat que permeti situar la Seu en el mapa de la producció agroalimentària”.

Dins d'aquest mateix objectiu, Batalla proposa aprofitar el potencial de les rotondes de la ciutat "com a aparador de tota l'activitat que s'hi desenvolupa", atès que "milers de cotxes passen diàriament pel costat de la Seu" i poden ser un òptim indret per publicitar aquests productes.

Mostrar formulari de contacte