Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CiU de la Seu presenta una moció sobre el túnel dels Tres Ponts

CiU de la Seu presenta una moció sobre el túnel dels Tres Ponts

El grup municipal sol.licita un acord de plenari per instar la Generalitat a finalitzar el projecte de la infraestructura El text demana la millora urgent de la seguretat en aquest tram de la C-14

C-14 - Despreniment
C-14 - Despreniment
12/12/2014 18:00

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de la Seu presentarà al proper plenari, dilluns vinent, una moció instant a la Generalitat de Catalunya a finalitzar el projecte executiu del túnel dels Tres Ponts durant el primer trimestre del 2015, així com la seva execució tan aviat com ho permetin les finances de la Generalitat.

Mentre l’execució no sigui possible, el text demana la millora de la seguretat en aquest tram de la C-14, mitjançant les mesures provisionals necessàries per evitar els despreniments que sovint afecten el tram dels Tres Ponts, "i que suposen un risc elevat per a la seguretat del trànsit".

El grup municipal considera que, tot i les dificultats per materialitzar aquesta inversió a curt termini, "cal demanar que aquest projecte se situï com a prioritari al Pirineu tan aviat com hi hagi disponibilitat pressupostària".

Albert Batalla, alcalde de la Seu i diputat, destaca que les principals millores a la C-14 a l’Alt Urgell han tirat sempre endavant amb governs de CiU, primer amb el túnel de Montant de Tost, i després amb el tram entre Oliana i Coll de Nargó. Batalla apunta que aquest fet demostra un “clar compromís del Govern per millorar la C-14”.

Mostrar formulari de contacte