Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença la preinscripció a l'EOI de la Seu

Comença la preinscripció a l'EOI de la Seu

Els estudiants que s'hi vulguin incorporar poden fer el tràmit entre aquest divendres i dijous vinent L'escola d'idiomes imparteix cursos oficials d'alemany, anglès i francès

Centre Cultural 'Les Monges'
Centre Cultural 'Les Monges'
25/08/2009 16:14

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Seu d'Urgell obrirà aquest divendres les preinscripcions per al nou curs acadèmic 2009-2010. Concretament, del 28 d'agost al 3 de setembre es podrà fer el tràmit per internet, mentre que la preinscripció presencial es realitzarà els dies 2 i 3 de setembre de les 10 del matí a la 1 del migdia, a les instal.lacions del carrer Capdevila, dins el centre cultural Les Monges.

Els tests de nivell es realitzaran el 7 de setembre a les 10 del matí i el 8 de setembre a les 5 de la tarda. Aquesta prova l'hauran de fer els alumnes que ja tinguin coneixements de la llengua que vulguin estudiar.

La preinscripció l'han de fer els alumnes nous; és a dir, aquells que volen començar per primer curs o bé començar per un curs superior prèvia realització de la aprova d'anivellament. També s'han de preinscriure els alumnes procedents d'altres EOI, els alumnes lliures que volen ser oficials i els provinents del curs That's English. Una vegada acabat aquest procés i la matriculació d'antics alumnes es procedirà a sortejar, si s'escau, les places vacants de cada nivell i idioma.

Idiomes i horaris

L'EOI de la Seu d'Urgell imparteix cursos d'alemany, anglès i francès. Les classes són de dues hores en dies alterns: els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous a partir de les 17.15 hores. Per obtenir una mitjana de 5 hores setmanals, fins al gener hi ha classe en divendres alterns, que es deixen de fer a partir del febrer.

És requisit indispensable tenir 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis. Tanmateix, hi poden accedir els majors de 14 anys per seguir els ensenyaments d'un idioma diferent del cursat a l'ESO com a primera llengua.

Mostrar formulari de contacte