Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comença el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell

Comença el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell

Més de 120 infants s'han inscrit en algun dels cinc torns previstos durant el juliol i agost. La descoberta de l'eix de treball es farà a través dels personatges de les Tres Bessones
29/06/2015 20:10

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell ha arrencat aquest dilluns amb una setmana lúdica, en la que els nens i nenes que hi prendran part coneixeran el centre d'interès que treballaran al llarg dels torns del juliol i l'agost. La descoberta es farà a través de les Tres Bessones, amb una sorpresa inclosa, en la que prendrà part la 'mare' d'aquests populars personatges televisius.

El casal municipal compta amb cinc torns, en què hi participaran un total de 120 infants. La setmana vinent s'iniciaran els períodes quinzenals que van del 6 al 17 de juliol; del 20 al 31 de juliol; del 3 al 14 d'agost, i del 17 al 28 d'agost.

La iniciativa, promoguda per la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, va adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys. Les activitats es desenvolupen a l'escola Pau Claris.

El casal municipal d'estiu de la Seu d'Urgell està dirigit per una directora de lleure que compta amb un equip de 10 monitors, 4 premonitors en pràctiques i 4 voluntaris.

Centre d'interès del casal

“Cultura, tradició i patrimoni de Catalunya” és el fil conductor d’enguany en què els nens, nenes i joves viuran una gran experiència a través de quatre temàtiques principals: la gastronomia, la dansa (música i cançó), les llegendes (història) i les celebracions i festes, fent especial referència a la província de les quals provinguin les tradicions que es treballin (Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona). Cadascuna d’aquestes temàtiques serà tractada per quinzenes.

Festa fi de casal i rua

Com ja és tradicional, el casal d'Estiu Municipal celebrarà una festa de fi de casal i una rua pels carrers de la ciutat el divendres, 28 d'agost, tot coincidint amb l'inici de la festa major de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte