Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen els assajos del tradicional Ball Cerdà

Comencen els assajos del tradicional Ball Cerdà

L'organització assenyala que cal assistir-hi un mínim de 3 dies per poder ballar diumenge de Festa Major El lloc d'assaig torna a ser enguany el pati del centre cultural 'Les Monges'
Ball Cerdà 1930 Fons Courer
23/08/2011 10:34

Aquest dilluns han començat al pati del centre cultural 'Les Monges' els assajos del tradicional Ball Cerdà, que es ballarà a la Seu d'Urgell el pròxim diumenge de Festa Major, 28 d'agost. Aquest ball pla és una de les tradicions més arrelades a la ciutat i de les més concorregudes, pel número de dansaires i pels espectadors.

L'assaig infantil, amb els nens de P4 a 3r de primària, es durà a terme de les 18.00 a les 18.45 hores. Pel que fa a l'assaig del grup de nois i noies de 4t de primària a 4t d'ESO, està programat de les 19.00 a les 19.45 hores. Finalment, l'assaig dels adults (a partir dels 17 anys) serà cada dia de les 20.00 a les 21.00 hores.

Tanmateix, els horaris per als joves canviaran el divendres 26 d'agost i es faran de les 19 a les 19.30 hores en el cas dels més menuts i de les 19.30 a les 20.00 hores per als mitjans.

L'organització demana puntualitat a tots els participants a l'inici i al final de cada assaig. D'altra banda, s'assenyala que és imprescindible assajar un mínim de 3 dies per poder ballar el diumenge, sobretot en el cas dels grups d'infantils i mitjans.

Els assajos, durant els quals les famílies no podran estar dins del recinte, s'aconsella fer-los amb el calçat adient. Les noies també és convenient que portin faldilla ampla i mocador.

El Ball Cerdà infantil es ballarà diumenge 28 a les 11 del matí. L'hora d'inici del Ball Cerdà dels adults està establerta a dos quarts d'una del migdia.

Mostrar formulari de contacte