Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Comencen les obres de millora als carrers de la Urbanització Mallol

Comencen les obres de millora als carrers de la Urbanització Mallol

Amb els treballs es vol renovar els serveis municipals i modernitzar l'aspecte general de la zona. L'actuació, a càrrec de l'Ajuntament de la Seu, té un pressupost de 440.000 euros

Obres a la Urbanització Mallol
Obres a la Urbanització Mallol
15/09/2015 16:05

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització dels carrers de la zona de la Urbanització Mallol amb l'objectiu de renovar-hi els serveis municipals i, alhora, modernitzar i millorar l'aspecte general de la zona.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el tinent d'alcalde d'urbanisme, Jesús Fierro, han realitzat aquest migdia una visita d'obres al carrer Ponent per comprovar que s'havien iniciat tal i com s'havia programat prèviament. Fierro ha explicat que “es pretén donar un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d'una plataforma única, on es diferenciarà la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents". Alhora, es portarà a terme una renovació de la xarxa d'aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic.

L'esmentada actuació comprèn el carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. Aquest projecte també inclou el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que es modifica algun servei. Per accedir a aquests vials es remuntarà la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. La superfície total de l'actuació és de prop de 2.000 m2.

Aquests carrers tindran una composició de plataforma única que inclourà una part central de 3 metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques de 1 metres i 2 metres. També es preveu la plantació d'arbres i la instal·lació de mobiliari urbà. L'actuació té una inversió total de 440.259 euros.

Mostrar formulari de contacte