Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Concentració parcel.lària a Peramola i Bassella

Concentració parcel.lària a Peramola i Bassella

A més de l'execució de les obres, actualment en fase avançada, només resta pendent l'atorgament de les escriptures esmentades de les noves finques i el seu lliurament als propietaris afectats

Bassella
Bassella
25/06/2007 10:52

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat la resolució AAR 1783/2007 del DAR per la qual es declara la fermesa de l'acord de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Peramola i Bassella (Alt Urgell).

En total, una superfície de 571 hectàrees on hi havia 642 parcel·les de 131 propietaris, que han quedat reduïdes a 274 finques noves. L'acord recull la nova distribució de la propietat de la zona, assignant a cada propietari les finques de reemplaçament en substitució de les que tenia abans de la concentració.

Aquesta nova fita representa que, a partir del document de l'acord modificat per la resolució dels recursos, es redactaran les noves escriptures que posteriorment es protocol·litzaran davant notari i es registraran adientment. A més de l'execució de les obres, actualment en fase avançada, només resta pendent l'atorgament de les escriptures esmentades de les noves finques i el seu lliurament als propietaris afectats.

Mostrar formulari de contacte