Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Concentració a la Seu en suport a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament

Concentració a la Seu en suport a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament

El col·lectiu de l'Esquerra Independentista crida a mobilitzar-se davant la imminent prohibició per part de l'Estat espanyol. L'acte serà avui dimecres a les 19.30 hores davant de l'Ajuntament

Acte de suport a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament
Acte de suport a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament
11/11/2015 08:55

El col·lectiu de l'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell ha convocat per avui dimecres a 2/4 de 8 del vespre, davant de l'Ajuntament de la Seu, una concentració de suport a la "declaració de ruptura" aprovada pel Parlament de Catalunya aquest dilluns. La mobilització s'organitza "davant la probable i imminent prohibició de la declaració" per part de l'Estat espanyol.

En un comunicat, l'EI recorda que el text acordat per la majoria del Parlament "respon al mandat democràtic de les eleccions del 27 de Setembre, que desprès d'anys de mobilització popular, i d'amenaces i prohibicions, declarava així l'inici de la construcció de la República Catalana". La proposta també declara que el Parlament "no se supeditarà a les institucions de l'Estat espanyol, especialment del Tribunal Constitucional", i s'acompanyava d'un annex que recull un pla de xoc per a fer front a la situació d'emergència social.

L'Esquerra Indepenendista considera que "les forces reaccionàries i els poders de l'Estat han iniciat una campanya de pressió i criminalització de la declaració, que passa també per declarar-ne una vegada més la inconstitucionalitat". Alhora, creuen que aquestes mateixes forces han iniciat "una batalla mediàtica, política i econòmica per doblegar la voluntat popular catalana".

Mostrar formulari de contacte