Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Concert de Pasqua de l'Orquestra de Cambra Cadí i Caterva

Concert de Pasqua de l'Orquestra de Cambra Cadí i Caterva

Actuaran aquest dissabte (18.30 hores) a Gironella en col.laboració amb l'Associació Òpera-Cultura d'Avià El repertori inclou l'obra Stabat Mater, de Pergolesi

Associació Orquestra Cadí - Concert Gironella 2012
Associació Orquestra Cadí - Concert Gironella 2012
30/03/2012 10:43

L'Orquestra de Cambra Cadí i el Cor de Cambra Caterva actuen aquest dissabte, 31 de març, a les 18.30 hores, a l'església parroquial de Gironella. El concert de Pasqua és una col.laboració amb l'Associació Òpera-Cultura d'Avià.

El repertori inclou les obres Adagio, d'Albinoni; Ave Maria, de Gounod; Popule Meus, de T.L. Victoria; Et Incarnatus Est, de Josquin Desprez i T.L. Victoria, i Stabat Mater, de Pergolesi. El director serà Yevhen Sokhastskyy.

Hi participaran com a veus solistes Gemma Comellas (soprano) i Adela Santamaria (mezzosoprano). El cor també estarà integrat per Iris Carrillo, Gemma Castellarnau i Montse Armengol (sopranos); Carme Llimós, Laura Ingla i Amàlia Sanz (contralts); Vicenç Viladés, Manel Grau, Jordi Ribó i Ramon Aril (tenors); Lluís Nodar i Lluís Orfila (baixos).

La instrumentalització anirà a càrrec de Soryana Sokhatska, Núria Segalà, Núria Llobet, Marcos Barcena i Isabel Travé (violins I); Joan Cerqueda, Enric Subirats, Vadim Hurtado i Desirée Fernández (violins II); Daniel Guitart, Ester Ribó i Abril de Miguel (violins III); Anna Mateos (viola); Lourdes Querencia, Teresa Vila, Gemma Guàrdia i Ariadna Guàrdia (violoncels); Marcos Barcena (contrabaix); Josep Balcells i Xavier Haro (flautes travesseres); Maria Ginesta i Laia Pujol (clarinets), i Yevhen Sokhatskyy (piano). El concertino serà Zoryana Sokhatska.

Amàlia Sanz dirigirà el cor i Guiyermo Morlino les veus solistes.

Mostrar formulari de contacte