Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Confirmat un nou ingrés per coronavirus al Sant Hospital de la Seu d'Urgell

Confirmat un nou ingrés per coronavirus al Sant Hospital de la Seu d'Urgell

El centre mèdic urgellenc ha habilitat 7 noves places hospitalàries. El Departament de Salut informa que a la demarcació de Lleida han mort dues persones en les últimes hores i s'han diagnosticat 14 nous positius

Hospital de la Seu d'Urgell
Hospital de la Seu d'Urgell
22/03/2020 23:15

Una altra persona amb coronavirus ha estat ingressada aquest diumenge al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. El cas està aïllat a planta i estable. Aquest pacient se suma a un altre malalt ingressat aquest dissabte amb la COVID-19. A més, hi ha tres persones pendents de resultat, alguna d’elles força jove. Els aïllats a casa segueixen en bon estat.

L'alcalde de la Seu d'Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, també ha informat que el centre mèdic urgellenc ha acabat l'habilitació de 7 noves places hospitalàries en 4 habitacions més. La tasca ha estat possible gràcies al personal del Sant Hospital i a les donacions de llits i matalassos.

Pel que fa a la demarcació de Lleida, el Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort dues persones amb coronavirus SARS-CoV-2 i s'han detectat 14 casos positius nous.

Actualment, hi ha 81 persones ingressades a Lleida i a l'Alt Pirineu i l'Aran, de les quals 45 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 35 estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI. Un total de 18 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i 2 són ateses a l’UCI. També hi ha 6 persones ingressades en centres privats.

Pel que fa al Pirineu, hi ha 4 persones ingressades a l’Espitau Val d’Aran; 6 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp; dues persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, i una altra està ingressada a l’Hospital de Cerdanya. Tots els malalts estan estables a planta.

El Departament de Salut assenyala que un dels malalts que es trobava ingressat a la UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida ha passat a planta.

Mostrar formulari de contacte