Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continua el cicle del Cineclub la Seu amb 'Tarde para morir joven'

Continua el cicle del Cineclub la Seu amb 'Tarde para morir joven'

El film, ambientat a Xile l'any 1990, ha estat premiat als festivals de Locarno i Gijón. Es podrà veure avui dijous a les 10 de la nit a Cinemes Guiu

'Tarde para morir joven' (Dominga Sotomayor)
'Tarde para morir joven' (Dominga Sotomayor)
13/06/2019 11:05

El Cineclub la Seu continua amb el seu actual cicle amb la projecció de la pel·lícula Tarde para morir joven, de Dominga Sotomayor, inclosa en el 'Tour Festival d'A'. Es podrà veure avui dijous a les 10 de la nit a la sala 2 de Cinemes Guiu.

El film està ambientat a Xile a l'estiu de 1990, quan el país andí recuperava la democràcia després de la dictatura de Pinochet. En una comunitat aïllada, Sofía i Lucas, de 16 anys, i Clara, de 10 anys, s'enfronten als seus primers amors i pors mentre es preparen per a la festa d'any nou. Els protagonistes viuen lluny dels perills de la ciutat, però no dels de la natura. Una història d'iniciació a la vida plena de matisos.

La producció va rebre aquest any passat el premi de millor direcció tant al festival de Locarno com al de Gijón, on també va guanyar el premi de millor fotografia. La directora, Dominga Sotomayor (Santiago de Xile, 1985), prové d'una família xilena d'artistes i pintors, és llicenciada en direcció audiovisual i en comunicació i ha viscut a Barcelona, on va fer un màster en Direcció Cinematogràfica a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Al 2006 va començar a destacar amb la direcció de fins a set curtmetratges, i el 2012 va estrenar el seu primer llargmetratge, De jueves a domingo. Al 2018 va esdevenir la primera dona directora premiada al Festival de Locarno.

Mostrar formulari de contacte