Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni entre els empresaris de l'Alt Urgell i PIMEC

Conveni entre els empresaris de l'Alt Urgell i PIMEC

La patronal comarcal celebrarà dimecres el seu primer aniversari amb un sopar a l'Hotel El Castell

Trobada empresarial al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu
Trobada empresarial al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu
04/07/2008 16:15

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) signarà dimecres vinent un conveni de col•laboració amb la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), tot coincidint amb el primer aniversari de l'entitat comarcal. L'acte de signatura anirà a càrrec dels presidents de les dues patronals, Jordi Grau i Josep González Sala, a l'Hotel El Castell de Ciutat a 2/4 de 7 de la tarda.

Per commemorar aquest primer aniversari de l'AEAU se celebrarà un sopar, al Castell mateix. També hi seran el president de PIMEC a Lleida, Rafael Peris; el secretari general, Antonio Cañete; i autoritats locals i comarcals, del Principat d'Andorra i gran part dels associats de l'AEAU. Josep González hi oferirà una conferència sota el títol 'L'emprenedoria, motor de progrés'. També hi intervindrà Jordi Grau.

Després d'un any de funcionament, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ja compta amb més de 120 empreses associades de tota la comarca. L'entitat ha realitzat diversos cursos de formació continuada, ha organitzat xerrades i jornades formatives i ha participat activament en fires i actes locals.

Mostrar formulari de contacte