Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convocada la 3a edició del Premi Joles Sennell de contes infantils

Convocada la 3a edició del Premi Joles Sennell de contes infantils

Com a novetat, enguany s'augmenta la dotació econòmica i el guanyador de la categoria E rebrà un premi de 1.000 euros. El concurs d'escrits en catàla i de temàtica lliure és impulsat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu

Convocada la 3a edició del Premi Joles Sennell
Convocada la 3a edició del Premi Joles Sennell
12/04/2018 09:55

Fins al 31 de maig està oberta la convocatòria per participar a la 3a edició del Premi Joles Sennell, organitzat per la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell i RàdioSeu. El certamen, abans anomenat Contes que compten, és un concurs de contes dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure.

La convocatòria estableix cinc categories segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B), dels 14 als 15 anys (categoria C), dels 16 als 17 anys (categoria D) i a partir dels 18 anys (categoria E). Com a novetat destacada d'enguany, s'augmenta la dotació econòmica i el guanyador de la categoria E rebrà un premi de 1.000 euros, a més a més d'altres obsequis dels patrocinadors com ara material informàtic, entrades per a espectacles culturals i vals de compra.

La presentació de les obres s’haurà de fer, com a la darrera edició, a través d’un formulari en línia disponible a l'apartat de tràmits del web municipal laseu.cat. El text presentat caldrà que tingui format PDF. A la portada hi haurà de constar títol, pseudònim i categoria. A més, el fitxer haurà d’incloure la digitalització del DNI/NIE o passaport (també en PDF).

Entre d'altres requisits, s’estipula que els contes hauran de ser inèdits i no haver estat premiats en cap altre esdeveniment. Només es podrà participar amb una sola narració per persona. Les obres hauran d’estar escrites amb ordinador, en format Din-A4, lletra Arial i de mida 12. L'extensió màxima serà de 5 pàgines.

TRÍPTIC DEL PREMI JOLES SENNELL 2018

BASES DEL PREMI JOLES SENNELL 2018

CONVOCATÒRIA DEL PREMI JOLES SENNELL 2018

Promoció de la creació literària

El concurs de contes organitzat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu va néixer ara fa nou anys amb l’objectiu de promoure la creació literària entre els més joves. La proposta compta amb el suport de l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell. A més, hi col·laboren el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, llibreries i diverses entitats i empreses privades de la Seu d’Urgell.

Jurat

El jurat estarà format enguany per Pep Albanell, escriptor i autor de capçalera de la Biblioteca Sant Agustí; Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; M. Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Ester Farran, guanyadora de l’edició del 2013; Susanna Isern, escriptora de llibres infantils; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i Montse Rollán, bibliotecària de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

L’entrega de premis es farà el dissabte 30 de juny a les 11 del matí a la Biblioteca Sant Agustí.

Sol·licitud d’informació

Les bases del certamen es publicaran pròximament a la secció de premis literaris del web del Departament de Cultura de la Generalitat, per tal que es puguin fer arribar originals d'arreu de Catalunya. Es pot sol·licitar informació enviant un correu electrònic a la Biblioteca Sant Agustí (biblioseu@aj-laseu.cat) o a RàdioSeu (radioseu@radioseu.cat).

Premis

El llistat de premis és el següent:

Categoria A: 100 € gentilesa de MicroSeu, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra de 50 € de la Llibreria papers, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria B: 100 € gentilesa de Mútua Comarcal, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra de 50 € de la llibreria Fiord, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria C: 100 € gentilesa de Fustes Grau, 50 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra per valor de 50 € a la llibreria La Salvat, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria D: 200 € gentilesa de “La Caixa”, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, un val de compra per valor de 50 € de la llibreria Purgimon, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria E: 1.000 € pel guanyador gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, una entrada doble per un concert programat dins el FEMAP 2018 gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell valorada en 50 €, un val de compra per valor de 50 € de la llibreria 4 Fulls, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres. En la mateixa categoria, per al finalista, s'ha dotat un premi de 100 € gentilesa de “La Caixa” i un lot de llibres.

Les obres s’han de presentar telemàticament amb el formulari pertinent a través de la pàgina https://goo.gl/KVyB6P

Mostrar formulari de contacte