Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convoquen un concurs de pregó infantil per a la Festa Major de la Seu

Convoquen un concurs de pregó infantil per a la Festa Major de la Seu

El guanyador llegirà el seu text dissabte 28 d'agost des del balcó de l'Ajuntament Els treballs es podran presentar al llarg del mes vinent a l'Oficina Jove i a l'OAC  
Festa Major-plaça Catalunya
15/06/2010 16:19

La Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat un concurs de pregó infantil per a la Festa Major 2010. Al concurs hi poden participar tots els alumnes que hagin cursat sisè de primària durant el curs 2009-2010 en qualsevol de les escoles del municipi i que estiguin empadronats a la Seu.

La temàtica ha de ser donar la benvinguda i convidar als urgellencs i urgellenques a gaudir de la festa. Els textos han de ser escrits en llengua catalana. Les bases disposen que han de ser textos inèdits i no haver estat premiats en cap altre concurs. A més, només es pot presentar un sol treball per participant. Les obres es presentaran mecanografiades en format DIN A4, lletra Arial i mida 12 i l'extensió màxima serà d'una plana.

Els participats podran lliurar les seves obres a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 14 hores; i els dimecres de les 16,30 a les 19 hores. També es podran presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores; i els dijous de les 16.30 a les 19 hores. El termini de presentació va de l'1 de juliol a l'1 d'agost.

Els treballs presentats aniran acompanyats d'un sobre tancat. A dins hi haurà de constar tant el pseudònim com el nom i cognoms de l'autor, l'adreça, el telèfon i la fotocòpia del DNI.

El jurat atorgarà tres premis i el seu veredicte es farà públic quinze dies abans de la Festa Major. El premi consistirà en la lectura del pregó infantil dissabte 28 d'agost a les 6 de la tarda, des del balcó de l'Ajuntament. També es premiarà amb baixades de ràfting al Parc Olímpic del Segre.

Mostrar formulari de contacte