Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Creu Roja fa una xerrada sobre els avisos d'emergència

Creu Roja fa una xerrada sobre els avisos d'emergència

L’acte tindrà lloc aquest dimecres al Consell Comarcal de l’Alt Urgell Una campanya vol aconseguir que el màxim nombre de persones incorporin un número d'emergència al seu mòbil

Creu Roja - Voluntari
Creu Roja - Voluntari
13/04/2010 13:56

Responsables de l’àrea de formació de Creu Roja faran una xerrada aquest dimecres al Consell Comarcal de l’Alt Urgell sobre els avisos d’emergència per mitjà de la telefonia mòbil. L’acte, que porta per títol “A qui vols que avisin els serveis d’emergència si et passa res?”, s’iniciarà a les 11 de matí i és obert a tothom.

La iniciativa informativa, que forma part del cicle de xerrades econòmico-tecnològiques organitzades pel Telecentre de l’Alt Urgell, s’inscriu en la campanya que porta a terme Creu Roja, en col•laboració amb el Ministeri de l’Interior, per tal que el màxim nombre possible de ciutadans incorporin al seu mòbil un número de telèfon d’avís en casos d’emergència, el que es coneix com a “Aa” (avisar a).

Es recomana als assistents a l’acte que portin el seu telèfon mòbil per aprendre a posar a la seva agenda l’opció “Aa” en cas d’emergència. Durant la xerrada també es tractarà de la previsió dels accidents domèstics i com s’ha de reaccionar si, malgrat tot, es produeixen.

Mostrar formulari de contacte