Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Crida a la participació dels candidats a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Crida a la participació dels candidats a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Un total d'11.714 persones poden exercir avui el seu dret a vot a la capital urgellenca. La participació a les dues del migdia era aproximadament d'un trenta per cent.

Logo Eleccions a RàdioSeu
Logo Eleccions a RàdioSeu
27/05/2007 14:23

Els cinc candidats a l'alcaldia de la Seu d'Urgell han exercit aquest diumenge al matí el seu dret a vot fent una crida a la participació. Els candidats del PSC-Progrés, ERC i CIU s'han mostrat convençuts que guanyaran els comicis, mentre que el PP espera millorar els resultats. ICV ha expressat la seva voluntat d'aconseguir un bon número de vots a la capital urgellenca en la seva primera experiència com a formació independent als comicis municipals.

Un total d'11.714 persones poden votar a la Seu. D'aquestes persones, 2.731 estan empadronades però no són residents i han hagut d'emetre el seu vot per correu.

La participació a la Seu d'Urgell a les dues del migdia era aproximadament d'un trenta per cent (2770 persones), un percentatge que no té en compte, però, el vot dels no residents, fet que fa baixar el percentatge al 23,6%, tres punts menys que ara fa quatre anys.

Les dades oficials (que inclouen el cens CERA) s'obtindran a les tres del migdia, a través de la subdelegació del govern central.

Per actualitzar les dades de participació es pot consultar la pàgina web www.locales2007.mir.es

 

 

 

Mostrar formulari de contacte